Onze missie

Bij ons draait alles om de oorsprong van voedsel. Melk komt niet uit de fabriek en fruit evenmin. Maar hoe komt dat smakelijke fruit dan wél in de supermarkt te liggen? We zijn ons ervan bewust dat er een generatie opgroeit die niet meer weet waar deze voedzame en heerlijke etenswaren vandaan komen, hoe ze groeien en wat er allemaal voor nodig is om ze te telen. Daarom hebben wij een missie: we willen een klein stukje van dat verhaal laten zien, namelijk het kweken van frambozen, bramen, blauwe bessen en aardbeien. We zijn vastberaden om mensen weer bewust te maken van hoe fruit groeit.

Kom langs, proef en geniet!

Onze missie is erop gericht om kennis over het kweken van fruit weer tot leven te brengen. We vinden het belangrijk dat jullie weer ontdekken en ervaren hoe fruit groeit, zodat je de pure, fantastische smaak van Nederlands fruit kunt proeven. Bij ons komt fruit niet uit de fabriek, maar gewoon van ons erf!

Ervaar het zelf - kom langs en ontdek het verhaal achter het fruit. Proef de heerlijkheid van vers geteeld fruit en beleef een authentieke smaakbeleving op onze boerderij. Wij staan klaar om je mee te nemen op een reis vol fruitige verrassingen. Tot binnenkort!

Onze producten

We besteden veel zorg aan onze producten. De basis is altijd ons eigen onbespoten fruit. Door met veel liefde en aandacht de planten te verzorgen kunnen wij garanderen dat jij altijd het beste fruit krijgt.

Onze fruitgaard

In onze fruitgaard telen we met oog voor de natuur. Dit betekend dat we geen beschermingsmiddelen gebruiken voor onze planten. We zetten namelijk de natuur zelf in om ons te helpen met plaagdieren. Hierdoor is ons fruit altijd direct vanaf de struik eetbaar!