Onze missie

Melk komt niet uit de fabriek en fruit evenmin. Maar hoe komt fruit dan wél in de supermarkt te liggen? Er groeit tegenwoordig een generatie op die niet meer weet waar deze voedzame en lekkere etenswaren vandaan komen. Hoe ze groeien en wat daar allemaal voor nodig is. Wij hebben het onze missie gemaakt om een klein stukje van dat verhaal, namelijk het kweken van frambozen, bramen, blauwe bessen en aardbeien te laten zien aan de mensen. Wij vinden het belangrijk dat er weer kennis komt over hoe fruit groeit.

"Kom langs, Proef en geniet!"

Wij vinden het belangrijk dat jullie weer weten en ervaren hoe fruit groeit. Je kunt dan direct proeven dat het Nederlandse fruit een fantastische smaak heeft. Fruit komt dus niet uit de fabriek, maar gewoon van ons erf!

Onze producten

We besteden veel zorg aan onze producten. De basis is altijd ons eigen onbespoten fruit. Door met veel liefde en aandacht de planten te verzorgen kunnen wij garanderen dat jij altijd het beste fruit krijgt.

Onze fruitgaard

In onze fruitgaard telen we met oog voor de natuur. Dit betekend dat we geen beschermingsmiddelen gebruiken voor onze planten. We zetten namelijk de natuur zelf in om ons te helpen met plaagdieren. Hierdoor is ons fruit altijd direct vanaf de struik eetbaar!