Welkom bij TwenteFruit!

Mijn naam is Wouter Krabbe, en ik ben in 2016 gestart met het kweken van zachtfruit op de boerderij van mijn ouders. Met passie teel ik frambozen, bramen, blauwe bessen en sinds 2020 ook heerlijke aardbeien. Deze vitaminebommetjes zitten boordevol antioxidanten, wat ze ontzettend gezond maakt!

Onze reis begon op een bescheiden stukje land van 20 bij 20 meter. Hier hebben we geƫxperimenteerd met diverse rassen om het lekkerste en mooiste fruit te ontdekken dat we kunnen telen. Na een uitgebreide proefperiode met wel 10 verschillende rassen frambozen en 3 verschillende rassen bramen, hebben we in 2018 de stap gezet naar een volledige hectare (1,5 voetbalveld) land. We besloten op dat moment ook om blauwe bessen toe te voegen aan ons assortiment. Twee jaar laten werden ook de aardbeien toegevoegd aan ons assortiment.

Bij ons staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Ontdek hoe we met druppelirrigatie werken voor de watergift en voeding op onze boerderij. Hierdoor kunnen we onze planten nauwkeurig voorzien van de juiste hoeveelheid water en voedingsstoffen. Dit zorgt ervoor dat jij kunt genieten van het lekkerste en mooiste fruit, precies zoals jij verdient. Bovendien verminderen we zo de verspilling van water en voedingsstoffen, wat een positieve impact heeft op de natuur!

Wil jij ook het beste fruit ervaren? Kom langs en proef de verscheidenheid van onze zachtfruitsoorten. Onze passie voor gezond en smaakvol fruit zal je zeker verrassen. Tot snel op onze boerderij!

Fruitteler Wouter

Ik (Wouter)

De Fruitteler die dagelijks bezig is om het fruit aan de struiken te krijgen.

Vader en moeder

Mijn ouders

Ze ontvangen de gasten op het erf en zorgen dat het hun aan niks ontbreekt.

Onze Imker Marloes

Imker

Onze imker die zorgt voor de bijtjes bij ons op het erf.

Onze frambozenplanten in pot.