Bij ons op de boerderij

Kom langs, proef en geniet! Met dit motto willen we zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met onze kwekerij. Bij ons heb je namelijk de mogelijkheid om langs te komen en de frambozen, bramen, blauwe bessen en aardbeien zelf te plukken. Een heerlijke bezigheid waarbij je lekker tussen de planten loopt en alleen de mooiste vruchten in je pluk-bakje stopt en meeneemt. Daarnaast kun je kiezen voor een rondleiding over de kwekerij om meer te weten te komen over onze passie, het telen van fruit.

In de afgelopen jaren hebben we al veel mensen mogen begroeten bij ons op de kwekerij. Van gezinnen, kinderdagverblijven en ouderengroepen tot basisscholen en buurten en zelfs de jeugdbrandweer zijn allemaal al bij ons geweest. Ze zijn via een rondleiding met proeverij meer te weten gekomen over onze manier van werken en over onze heerlijke producten.

Dus wil je meer weten over ons? Kijk bij de arrangementen wat we je kunnen bieden. Of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.