Welkom op onze boerderij - Kom proeven en genieten!

We nodigen je uit bij ons op de boerderij om onze kwekerij te ontdekken. Ontdek de unieke ervaring van zelf frambozen, bramen, blauwe bessen en aardbeien te plukken. Het is een heerlijke bezigheid waarbij je tussen de groene planten wandelt en alleen de mooiste vruchten in je pluk-bakje stopt om mee naar huis te nemen. Daarnaast bieden we boeiende rondleidingen over onze kwekerij, waar je meer te weten komt over onze passie voor het telen van fruit.

In de afgelopen jaren hebben we met trots diverse groepen mogen ontvangen op onze kwekerij. Gezinnen, kinderdagverblijven, ouderengroepen, basisscholen en zelfs de jeugdbrandweer hebben al genoten van een inspirerende rondleiding en proeverij. Ze hebben onze werkwijze en heerlijke producten leren kennen.

Wil je meer over ons ontdekken? Bekijk onze aantrekkelijke arrangementen om je bezoek te plannen. Of neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We heten je graag welkom op onze boerderij voor een onvergetelijke ervaring!